PRODUK

Babagan kita

PROFIL PERUSAHAAN

QINGDAO HENGSHENG PLASTIC CO., LTD punika Produsèn anjog saka sheet plastik corrugated kanggo pratandha lan kothak packaging recyclable Ing China.

Diadegake ing taun 2012, Perusahaan kita duwe 4 garis produksi papan kothong pp lan akeh peralatan pangolahan, kapasitas produksi total 10.000 ton saben taun.

Kaluwihan Kita

  • Tim teknis sing kuwat

    Kita duwe tim teknis sing kuwat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik banget, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.
  • Niat gawe

    Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.
  • Kualitas apik banget

    Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.
  • Layanan

    Apa iku pra-sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Kawulo hormati

PAWARTA

 Our PP corrugated plastic sign with H metal stskes popular in USA

Kita PP corrugated plastik tandha karo H logam stskes populer ing USA

Wiwit 2019. Kita miwiti nggawe tandha pos PP fpr pelanggan AS. Kita wis nindakake macem-macem jinis printing: layar sutra.CMYK printing. printing tinta Ing pengalaman kita. Biasane pp corrugated yard tandha kekandelan 4mm lan 5mm paling populer. 3mm H saham ora gampang kanggo tuku.

Warmly congratulate the Australian customers to establish a long – term relationship with us
Iki week.We miwiti kerjasama karo pelanggan Australia anyar ing pr pangayoman lantai ...
American customer advertising sign packaging and shipping
PP corflute yard sign / iklan sign / bandit sign ...

Tur Pabrik

  • factory (1)
  • factory (2)
  • factory (3)
  • factory (4)
  • factory (5)
  • factory (6)

kerjasama

  • brand03
  • brand04
  • brand01
  • brand02
  • brand06
  • brand01