Babagan Kita

Qingdao Hengsheng Plastic Co., Ltd.

QINGDAO HENGSHENG PLASTIC CO., LTD punika Produsèn anjog saka sheet plastik corrugated kanggo pratandha lan kothak packaging recyclable Ing China.

Diadegake ing taun 2012, Perusahaan kita duwe 4 garis produksi papan kothong pp lan akeh peralatan pangolahan, kapasitas produksi total 10.000 ton saben taun.

Kita utamane ngasilake lan ngekspor produk:
1. PP corrugated sheet / Corflute sheet
2. kotak packing plastik
3. Coroplast Yard tandha
4. Lembaran plastik proteksi lantai

Kaluwihan Tim

Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus kanggo menehi play lengkap kanggo kaluwihan dhewe, tansah adhering kanggo tenet saka "anjog ing ilmu lan teknologi, porsi pasar, nambani wong karo integritas lan nggayuh kasampurnan" lan filosofi perusahaan "produk sing. wong", terus-terusan nindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih murah kanggo nyukupi kabutuhan pembangunan ing mangsa ngarep. Liwat inovasi kanggo terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan ing mangsa ngarep, lan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing murah, regane murah, minangka tujuan sing ora bisa ditindakake.

Sajrone pirang-pirang taun, kanthi kekuatan teknis sing kuat, produk sing berkualitas lan diwasa, lan sistem layanan sing sampurna, kita wis entuk pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis saka produke wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pangguna, lan entuk sertifikat produk bermutu, lan wis dadi perusahaan sing kondhang ing industri kasebut.

Team Advantage (1)
Team Advantage (2)
Team Advantage (4)
Team Advantage (6)
Team Advantage (5)

Peralatan Lanjut

Kanthi peralatan canggih, Sistem manajemen sing ketat lan efisien.
lt iki digabungake dening Produksi, Quality pengawasan, Sales, Technical sumber materi, Warehouse, lan produk anyar empolder babar blas enem departemen tartamtu. Kanggo nggayuh goal minangka "tumindak minangka pimpinan industri", kita nggawe sumber pembangunan kita, kita nyetel wawasan profesional, inovatif lan industri kita kanggo saingan ing lapangan. Saiki, customer kita bakal weruh "Win / Win Relationship" antarane saben liyane.

Kinerja High Quality

kinerja produk kualitas lan reputasi apik, produk kita ora mung dodolan sukses ing China, lan wis diekspor menyang luwih saka 120 negara lan wilayah ing donya, kalebu: Jerman, Jepang, Italia, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Turki, Brazil , India, Uni Emirat Arab, Arab Saudi lan negara liya, produk kasebut tundhuk sambutan lan pujian sing apik. Mangga hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan produk kita utawa kanggo pitakonan liyane!