Recycle bin plastik corrugated

Katrangan singkat:

Kinerja bantalan apik. Amarga papan corrugated nduweni struktur khusus, volume 60 ~ 70% ing struktur karton kosong, saengga nduweni kinerja panyerepan kejut sing apik, lan bisa nyegah tabrakan lan dampak saka artikel kemasan.


Detail Produk

Tag produk

Apa iku coroplast recycle bin?

Iku plastik corflute Foldable pp corrugated plastik Recycle Bin Storage Box Kanggo Sampah.

Ing kognisi sadurunge, tong sampah iku rumit, angel diresiki, lan larang. Saiki, kita wis nggawe tong sampah plastik sing bisa dilipat, gampang diresiki, murah.

Tong sampah kita beda banget karo tong sampah sadurunge. Iku entheng, kuwat lan fleksibel.

Kaluwihan

1, kinerja cushioning apik. Amarga papan corrugated nduweni struktur khusus, volume 60 ~ 70% ing struktur karton kosong, saengga nduweni kinerja panyerepan kejut sing apik, lan bisa nyegah tabrakan lan dampak saka artikel kemasan.

2. Iku entheng lan kuwat. Papan Corrugated iku struktur kothong, lan digawe saka bahan kurang kanggo mbentuk kothak kaku, supaya iku luwih tenan saka jinis padha kothak, lan mung bab setengah saka bobot saka kothak plastik dibandhingake karo kothak plastik saka volume padha. .

produk

 Recycle bin plastik corrugated

warna

 Tong plastik bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

Ukuran bisa disesuaikan

kekandelan

4mm and5mm paling sarujuk, Uga bisa dadi kekandelan liyane

Fitur

 Bobot entheng, Anti banyu, Ramah Lingkungan, Bisa Daur Ulang, Ora Beracun

Aplikasi

Packing

wektu pangiriman

 10-15 dina sawise simpenan

MOQ

 100 bêsik
Corrugated plastic recycle bin03
Corrugated plastic recycle bin05
Corrugated plastic recycle bin06
Corrugated plastic recycle bin01
Corrugated plastic recycle bin02
Corrugated plastic recycle bin04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita