Pengawal Pohon Plastik Bergelombang

Katrangan singkat:

Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.


Detail Produk

Tag produk

Apa wektu paling apik kanggo nggunakake penjaga wit?

Wektu paling apik kanggo nginstal penjaga wit yaiku nalika sampeyan nandur wit anyar, amarga iki bakal nglindhungi saka nalika ana ing lemah. Yen sampeyan wis nandur wit-witan enom sing anyar lan dumadakan ngerti yen sampeyan kudu nglindhungi amarga predator, contone, sampeyan isih bisa nginstal pengawal kasebut yen wit-witan kasebut ana ing lemah. Priksa manawa batang kayu cukup adoh saka oyod supaya ora nyebabake karusakan sing ora dikarepake. Yen wit-witan sampeyan wis diobong utawa dikunyah dening walabi, lan anggere karusakane ora abot banget, sampeyan bisa uga bisa nyimpen wit kasebut kanthi nglindhungi wit kasebut, sanajan ing tahap iki.

Tansah nglakoni sing paling apik kanggo nglindhungi wit-witan sadurunge musim panas Aussie dadi panas, amarga iki asring wektu walabi utawa malah terwelu nggoleki tunas anyar sing apik, amarga suket dadi garing lan rapuh nalika panas. Utawa, yen sampeyan manggon ing wilayah sing kena frost utawa salju ing mangsa, banjur maneh iki wektu kanggo mesthekake yen pengawal wit sampeyan ana. Padha nyedhiyani pangayoman saka walabi lan terwelu sing bisa cepet muni-babakan wit enom nalika pangan liyane langka. Wit sing isih enom kanthi batang bunder cilik ora duwe kesempatan urip, utamane ing musim dingin.

Alesan liya kanggo mesthekake yen wit-witan anyar sampeyan dilindhungi nalika musim dingin yaiku kulite ngembang ing wayah awan, nanging kontraksi maneh nalika musim dingin. Yen diferensial suhu ekstrem, siklus ekspansi lan kontraksi cepet iki bisa misahake kulit, nyebabake kemungkinan urip sing luwih murah.

Kepiye carane nginstal penjaga wit?

Pengawal wit Lingkungan Aussie gampang banget dipasang. Sawise sampeyan mbukak bungkus sing rata lan misahake pengawal batang wit-witan, bukak saben pengawal supaya dadi bentuk segitiga asli. Banjur mung nyelehake penjaga ing ndhuwur tanduran supaya lenggah ing ndhuwur lemah lan geser pancang kayu mudhun liwat kerah internal penjaga. Pungkasan, palu stake menyang lemah kanggo ngamanake penjaga menyang panggonan. Sampeyan bisa ninggalake njaga ing posisi nganti wit outgrows njaga, banjur copot lan digunakake kanggo wit anyar liyane. Disaranake sampeyan mbusak penjaga wit saben nem sasi kanggo mriksa wit sing tuwuh lan kulite. Iki uga menehi kesempatan kanggo mbusak suket sing thukul ing saubengé pangkal wit lan ing njero penjaga. Yen wit isih pas apik nang jaga, ngganti lan mriksa maneh ing nem sasi.

produk

PP corflute wit njaga

warna

Lembar kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

ukuran bisa customzied

kekandelan

2mm paling disenengi, 6-12 mm uga bisa diwenehake

GSM

200-3000G/M2

Fitur

Awet, Waterproof, Eco-Friendly, Recyclable

Aplikasi

Packing/proteksi

wektu pangiriman

10-15 dina sawise simpenan

MOQ

Kanggo ukuran biasanipun: 5000 bêsik; ukuran ngatur: 10000 bêsik
PP corflute tree guards 03
PP corflute tree guards 04
PP corflute tree guards 01

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita