Pengawal Pohon Plastik Bergelombang

  •  PP corflute tree guards

     PP corflute wit njaga

    Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.

  • Corrugated Plastic Tree Guards

    Pengawal Pohon Plastik Bergelombang

    Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.