Tandha pekarangan kertu pekarangan plastik ulang tahun kanthi patok lan huruf

Katrangan singkat:

Uga disebut pp plate sheet ("Fluted Polypropylene Sheet"), iku entheng (struktur kothong), non-beracun, anti banyu, shockproof, materi long-tahan sing nolak karat. Dibandhingake karo karton, Wis kaluwihan kang anti banyu lan colorfast.Sampeyan bisa adat wangun, ukuran, kekandelan, bobot, werna lan printing.


Detail Produk

Tag produk

Apa tandha corflute

Rambu-rambu lapangan pemilihan plastik bergelombang warna lengkap / signage voting correx

Uga disebut sheet plate pp ("Fluted Polypropylene Sheet"), iku entheng (struktur kothong), non-beracun, anti banyu, shockproof, bahan tahan lama sing tahan korosi. Dibandhingake karo karton, Wis kaluwihan kang anti banyu lan colorfast.Sampeyan bisa adat wangun, ukuran, kekandelan, bobot, werna lan printing.

Kauntungan: Tandha Coroplast atos, anti banyu, lan gampang banget ditangani. Konstruksi sing kuat luwih awet tinimbang papan busa utawa poster, saengga cocog kanggo panggunaan ruangan ruangan uga njero ruangan, kayata pratandha pekarangan, pameran dagang, pameran real estate. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan aplikasi, kalebu totoan kabel, grommet, lan tape umpluk pindho sisi. Konstruksi plastik Corrugated sing murah lan entheng Pencetakan UV kanthi warna kanthi kualitas dhuwur.

produk

Tandha pekarangan kertu pekarangan plastik ulang tahun kanthi patok lan huruf

warna

Lembar kasebut werna putih, bisa dicithak UV kanggo werna apa wae

Ukuran

20 inci, 18 inci, 16 inci minangka ukuran sing paling populer, ukuran liyane bisa disesuaikan

kekandelan

4mm paling disenengi, 5mm bisa diwenehake kanggo ukuran sing luwih gedhe

Fitur

Bobot entheng, Anti banyu, Ramah Lingkungan, Bisa Daur Ulang, Ora Beracun

Aplikasi

ngrayakake ulang tahun lan preian

wektu pangiriman

10-15 dina sawise simpenan

MOQ

Kanggo desain kita: 50sets; Ngatur desain: 200sets

produk

Tandha pekarangan kertu pekarangan plastik ulang tahun kanthi patok lan huruf

warna

Lembar kasebut werna putih, bisa dicithak kanggo werna apa wae

Printing

UV printing(CMYK Print)/Scren sutra/Ink printing

PP corflute tree guards 01 PP corflute tree guards 02 PP corflute tree guards 03 PP corflute tree guards 04 PP corflute tree guards 10 PP corflute tree guards 05 PP corflute tree guards 06 PP corflute tree guards 07 PP corflute tree guards 08 PP corflute tree guards 09


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita