Kustomisasi pp corrugated woh & sayuran kothak packing lipat

Katrangan singkat:

We Pabrik sawetara lengkap Fresh Produce Packaging kanggo nggunakake ing industri woh lan sayur-sayuran, kiro-kiro saka bobot entheng njupuk totes kanggo siji cara kontaner kanggo anggur meja, asparagus.


Detail Produk

Tag produk

Apa plastik kothak lempitan corruagted

We Pabrik sawetara lengkap Fresh Produce Packaging kanggo nggunakake ing industri woh lan sayur-sayuran, kiro-kiro saka bobot entheng njupuk totes kanggo siji cara wadhah pengiriman kanggo anggur meja, asparagus, brokoli, jamur utawa woh-wohan watu tropis. Kothak kasebut digawe saka lembaran bergelombang polipropilena bahan kontak panganan sing tahan banyu lan bahan kimia. Padha cocok kanggo sistem cooling lan ngumbah lan bisa didaur ulang.

Kaluwihan

Amarga kothak kothong bisa dilipat lan disimpen sawise ngeterake sayuran, bisa ngirit akeh ruang lantai dibandhingake karo kothak busa tradisional lan bisa didaur ulang. Papan kothong beda saka kothak umpluk tradisional monoton putih murni, bisa dicithak metu macem-macem pola nggoleki, nanging uga bisa cetha nampilake informasi sayur-sayuran, supaya produk sayur-sayuran kanggo narik kawigaten pelanggan kanggo pindho goodwill!

produk

 Kustomisasi pp corrugated woh & sayuran kothak packing lipat

warna

 Lembar kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

Ukuran bisa customzied

kekandelan

 4mm paling sarujuk, Uga bisa dadi kekandelan liyane

Fitur

 Bobot entheng, Anti banyu, Ramah Lingkungan, Bisa Daur Ulang, Ora Beracun

Aplikasi

 Packing / turnover

wektu pangiriman

 10-15 dina sawise simpenan

MOQ

 100 bêsik
PP correx corflute foldable box (1)
PP correx corflute foldable box (2)
PP correx corflute foldable box (9)
PP correx corflute foldable box (6)
PP correx corflute foldable box (5)
PP correx corflute foldable box (4)
PP correx corflute foldable box (3)
PP correx corflute foldable box (7)
PP correx corflute foldable box (8)
photobank (2)
photobank
photobank (3)
photobank
photobank
photobank (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita