Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

1.Q; Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

We are profesional Pabrik lan kemampuan produksi 10.000 ton saben taun.

2. Apa sampeyan bisa nggawe produk minangka desain kita?

Mesthi, nampa OEM & ODM

3.Q: Kepiye carane njaluk sampel?

We are pleased kanggo kurban conto free, klien anyar samesthine kanggo mbayar biaya express, daya iki bakal dijupuk saka pembayaran utawa pesenan resmi.

4. Apa syarat pembayaran sing sampeyan lakoni?

30% T / T minangka pembayaran mudhun, imbangan dibayar dening T / T sadurunge pangiriman.

5.What sampeyan MOQ kanggo PP corrugated sheet plastik?

MOQ punika 200 pcs.

6. Apa tanggal pangiriman sampeyan?

7 dina sawise nampa simpenan dening T / T.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?