Kabar

  • New plastic foldable boxes-trash bin / dustbin

    Kothak plastik sing bisa dilipat anyar - tong sampah / tong sampah

    Bubar kita nampa pitakonan saka kanca lawas kita. Produsen bagean listrik sing misuwur ing China. Ing rencana. kita kudu ngrancang tong sampah anyar kanthi bantalan bobot sing kuwat lan fitur resik sing gampang. Sawise dina kerja lan riset. Tim desain kita nggawe kanthi proteksi sudhut lan pelindung kanggo njamin umur urip. Kajaba iku. Kita uga nggawe tandha plastik dicithak lan papan warna-warni kanthi macem-macem warna
    Waca liyane
  • Signs  Clean Up After Your Dog 12 x 9 Yard Sign with Metal Wire H-Stakes shipping

    Pratandha Clean Up Sawise Dog 12 x 9 Yard Sign karo Metal Wire H-Stakes shipping

    Dina iki. Kita ngatur tandha kirim corflute cocog kanggo pelanggan AS. Kita uga bisa nindakake macem-macem produk corflute sheet minangka customer dibutuhake.
    Waca liyane
  • The importance of quality control of hollow sheet products

    Pentinge kontrol kualitas produk sheet kothong

    Ing ngadhepi kompetisi pasar sengit lan tantangan Perusahaan ngleksanakake manajemen ilmiah produksi papan kothong majeng Ing proses produksi papan kothong, ing sesuai karo syarat sistem kualitas kanggo pengawasan lan pengawasan, Supaya kabeh kualitas produk Papan kothong nduweni a jaminan dhasar lan dipercaya.
    Waca liyane
  • Warmly congratulate the Australian customers to establish a long – term relationship with us

    Sugeng rawuh para pelanggan Australia kanggo nggawe hubungan jangka panjang karo kita

    Minggu iki. Kita miwiti kerjasama karo pelanggan Australia anyar babagan proyek perlindungan lantai. Sanajan kita wis adol akeh lembar perlindungan lantai ing pasar jaban rangkah. Nanging pisanan kanggo kita mlebu kontrak jangka panjang ing produk iki. Matur nuwun kanggo kabeh kapercayan pelanggan. Qingdao Hengsheng kabeh wong bakal kerja keras.
    Waca liyane
  • PP corflute okra packing box send to our Peru customer

    PP corflute okra kothak packing ngirim kanggo customer Peru kita

    Kita ngirim kothak kemasan pp fluted sing bisa dilipat saka pelanggan Peru ing wilayah pertanian. PP fluted sheet banget polpular kanggo pengiriman lan packing
    Waca liyane
  • American customer advertising sign packaging and shipping

    Kemasan lan pengiriman tandha iklan pelanggan Amerika

    PP corflute yard sign / tanda iklan / bandit sign Ketebalan warna gsm Printing 4mm 650 putih, ireng, kuning, ijo, biru, lsp. kasedhiya 5mm 800 putih, ireng, kuning, ijo, biru, etc kasedhiya 6mm 950 putih, ireng, kuning, ijo, biru, etc. kasedhiya
    Waca liyane
  • All the products owned by a mature pp corrugated sheet making factory

    Kabeh produk diduweni dening pabrik pp corrugated sheet nggawe diwasa

    Apa kabeh produk sing bisa kita lakoni kanggo pelanggan Jeneng produk Warna MOQ Packing pp corflute sheet Kabeh warna kasedhiya 100 Kaya sing dibutuhake kothak lipat pp Kabeh warna kasedhiya 100 Yen dibutuhake tandha cetak Kabeh warna kasedhiya 100 Kaya sing dibutuhake Lembar wangun sing disesuaikan Kabeh warna kasedhiya 100 Kaya sing dibutuhake Produk liyane makde saka corflute shet Kabeh werna kasedhiya 100 Minangka dibutuhake
    Waca liyane
  • We have Safety fire drill this week

    Kita duwe latihan geni Safety minggu iki

    Qingdao Hengsheng Plastic Co., Ltd. Pengeboran geni Safety minangka kegiatan kanggo ningkatake kesadaran masyarakat babagan safety lan pencegahan geni, supaya saben wong luwih ngerti lan nguwasani proses perawatan geni, lan ningkatake kemampuan koordinasi lan kerjasama kanggo ngatasi kahanan darurat. Ningkatake kesadaran personel babagan nylametake lan nylametake awake dhewe ing geni, lan njlentrehake tanggung jawab saka wong sing tanggung jawab kanggo nyegah geni lan petugas pemadam kebakaran sukarela ing geni. Kanggo nambah kesadaran geni karyawan, nyoba fungsi fasilitas pemadam kebakaran perusahaan, ningkatake kemampuan adaptasi karyawan lan kemampuan proteksi diri nalika ana darurat, supaya saben karyawan bisa ngerti kawruh babagan pemadam kebakaran lan ngerti carane nelpon polisi, mateni geni, evakuasi personel lan ngluwari bahan tatu ing cilik saka geni lan geni, Kamar Pengawasan Safety perusahaan plans kanggo nindakake latihan geni, Tanggal Oct Nov Dec Details Gunakake o...
    Waca liyane
  • seafood packing box new design from QIngdao Hengsheng Plastic

    kothak kemasan panganan laut desain anyar saka QIngdao Hengsheng Plastic

    Kemasan panganan segara duwe syarat kualitas sing dhuwur kanggo materi.
    Waca liyane
  • PP raw mateiral price increased CRAZY

    PP mentahan rega mateiral tambah CRAZY

    Wabah ing jaban rangkah terus nyebar, lan panjaluk topeng uga saya akeh. Kekurangan bahan baku topeng nyebabake mundhake rega polypropylene, sing biyen rada edan, malah tikel kaping pindho dina sabanjure. Alasane yaiku kain sing diunekake sing diarani "jantung topeng" dudu "sampeyan bisa tuku yen sampeyan pengin" amarga regane dhuwur lan pasokan arah, sing nyebabake akeh perusahaan cilik lan medium nggunakake bahan serat. gawé kain diunekake substandard kanggo topeng inferior. Ing wektu sing padha, uga narik luwih saka 20 perusahaan penyulingan lan kimia kanggo ngalih menyang bahan serat. Li zhenchen, analis ing perusahaan konsultasi energi lan kimia sing kurang apik, ngandhani Securities Daily manawa kenaikan rega polipropilena utamane amarga produksi topeng kualitas rendah. Saiki, akeh bahan kimia sing kudu mandheg produksi ing mangsa ngarep amarga kompetisi kanggo polipropilena. Amarga i...
    Waca liyane
  • Merry Christmas to you all

    Sugeng Natal kanggo sampeyan kabeh

    Taun Anyar nggawa rasa seneng lan pangarep-arep Taun Anyar bakal nggawa sampeyan tentrem, kerja lancar lan kulawarga sing seneng Produk kita kalebu: pp corflute sheet. Kotak kemasan sing bisa dilipat. sheet pangayoman lantai. Tandha pariwara lan macem-macem kothak turnover We Sincerely welcome kabeh kanca teka ing pabrik kita lan nggawe hubungan bisnis karo kita. kita bakal duwe win-win sukses!
    Waca liyane
  • The factory shut down for a day due to the cold air

    Pabrik mati sedina amarga hawane adhem

    Qingdao Hengsheng Plastic Co., Ltd iki diadegaké saka 2011. Kita produk kalebu: pp corflute Papan. kothak pp lanpla. papan tandha corflute dicet. kothak packing lipat. kothak turnover Nimbulaké kadhemen abot. sesuk kita libur 1 dina. Muga-muga kabeh wong bisa urip anget lan tentrem Dadi perusahaan sing anget lan nindakake produk sing anget. 
    Waca liyane