Kemasan lan pengiriman tandha iklan pelanggan Amerika

Tanda pekarangan PP corflute / tandha iklan / tandha bandit

kekandelan gsm werna Printing
4 mm 650 putih, ireng, kuning, ijo, biru, lsp. kasedhiya
5 mm 800 putih, ireng, kuning, ijo, biru, lsp kasedhiya
6 mm 950 putih, ireng, kuning, ijo, biru, lsp. kasedhiya

Wektu kirim: Jul-26-2021