Kita PP corrugated plastik tandha karo H logam stskes populer ing USA

Wiwit 2019. Kita miwiti nggawe tandha pos PP fpr pelanggan AS.

Kita wis nindakake macem-macem jinis printing: layar sutra.CMYK printing. printing tinta

Ing pengalaman kita. Biasane pp corrugated yard tandha kekandelan 4mm lan 5mm paling populer. 3mm H saham ora gampang kanggo tuku.

Dadi biasane kita recommand customer tuku pp coflute sheet tandha karo 4mm kekandelan lan 5mm kekandelan.

Nalika kita nindakake packing. Biasane kita nindakake packing kothak karton karo devider kertas ing tengah kanggo supaya H logam saham nyengsarakke sheet pp corrugated.

Yen pelanggan duwe agen pengiriman dhewe. Kita bakal nindakake karo istilah FOB. Kadhangkala kita uga ngatur pengiriman kanggo pelanggan.


Wektu kirim: Jul-26-2021