Sugeng rawuh para pelanggan Australia kanggo nggawe hubungan jangka panjang karo kita

Minggu iki. Kita miwiti kerjasama karo pelanggan Australia anyar babagan proyek perlindungan lantai.

Sanajan kita wis adol akeh lembar perlindungan lantai ing pasar jaban rangkah. Nanging pisanan kanggo kita mlebu kontrak jangka panjang ing produk iki.

Matur nuwun kanggo kabeh kapercayan pelanggan.

Qingdao Hengsheng kabeh wong bakal kerja keras.


Wektu kirim: Jul-26-2021