PP corflute wit njaga

Katrangan singkat:

Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.


Detail Produk

Tag produk

Fitur saka pengawal wit kita

Pengawal wit Lingkungan Australia becik kanggo proyek revegetasi utawa landscaping, konservasi lan nglindhungi wit saka karusakan saka hama lan angin. Padha mbutuhake mung siji negara kayu (ora kaya liyane sing mbutuhake telung utawa papat totoan), supaya padha gampang kanggo nginstal. Dheweke uga tahan UV, anti banyu lan awet banget. Penjaga wit sampeyan teka ing bungkus sing rata sing gampang dilipat dadi segitiga nalika dibongkar. Padha kasedhiya ing ngemas 10 utawa 50 lan sampeyan bisa tuku salah siji 450mm utawa 600mm njaga wit dhuwur (totoan kayu ora klebu).
● Kuwat lan bisa digunakake maneh
● Digawe saka corflute
● Nglindhungi wit nalika wutah awal
● Instalasi sing gampang (mung mbutuhake pancang kayu siji)
● UV stabil

Apa keuntungan saka njaga wit?

Pengawal wit plastik bergelombang digunakake ing pirang-pirang proyek lansekap, saka karya sipil nganti proyek komersial lan kebon omah. Penjaga wit bisa dadi penting kanggo urip wit nalika isih enom, tuwuh lan rawan rusak, utamane ing rong taun pisanan sawise ditanam. Pengawal batang wit iki menehi wit anyar sampeyan kasempatan paling apik kanggo slamet nalika ngadhepi cuaca Aussie sing atos lan akeh pamburu asli kita.

Wit-witan sing isih enom bisa dibubrah lan dicabut ing badai, rusak amarga udan es utawa es, ditumpaki kendaraan, dipotong, lan dipangan dening kanguru, walabi lan terwelu sing keluwen. Penjaga wit kasebut ora mung nggawe wit kasebut katon saka kadohan supaya kendaraan, motor utawa mesin pemotong bisa nyingkiri, nanging uga menehi penghalang pelindung fisik kanggo predator. Pengawal wit uga bisa nglindhungi wit sing tuwuh saka disemprot kanthi herbisida lan nggawe lingkungan mikro sing nyuda sinar UV, lan nambah tingkat kelembapan lan karbon dioksida ing saubengé wit.
Pengawal batang wit corflute minangka produk sing kuat banget sing digawe saka plastik stabil UV lan kuwat lan tahan lama. Bisa digunakake luwih saka sepisan lan gampang dipasang kanthi mung siji batang kayu.

Ningkatake wutah kanthi njaga wit

Iklim mikro ing saubengé wit-witan anyar sampeyan, sing digawe dening penjaga batang wit plastik, mbantu ngedongkrak awal wit-witan enom. Kelembapan sing tambah, tingkat karbon dioksida sing luwih dhuwur lan perlindungan saka frost, udan sing nyopir lan predator, kabeh digabungake kanggo menehi wit sampeyan kasempatan paling apik kanggo tuwuh dhuwur lan kuwat. Yen sampeyan manggon ing wilayah sing akeh walabi, kanguru, bandicoots utawa terwelu, sampeyan bakal ngerti carane wutah anyar bisa dibubarake sewengi dening marsupial luwe iki. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa nggunakake penjaga wit kanggo nggambarake saben wit anyar sampeyan minangka pendekatan sing cocog. Yen ora, wit sampeyan bakal dipangan sewengi!

Masalah liyane sing bisa ditanggulangi kanthi nggunakake pelindung batang wit yaiku karusakan sing disebabake dening pets lan hama sing digali ing sekitar pangkal wit. Iki bisa ngrusak oyod anyar saka wit enom, nyuda vitalitas utawa malah mateni wit. Manfaat liyane sing asring diabaikan nggunakake penjaga wit kanggo wit anyar yaiku ngirit dhuwit. Iki amarga luwih akeh wit anyar sampeyan sing isih urip, mula sampeyan ora kudu tuku wit liyane kanggo ngganti wit sing ilang amarga ana unsur utawa predator.

PP corflute tree guards 02 PP corflute tree guards 03 PP corflute tree guards 04 PP corflute tree guards 01 PP corflute tree guards 05 PP corflute tree guards 06 PP corflute tree guards 07 PP corflute tree guards 08

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita