PP correx corflute kothak lipat

Katrangan singkat:

Kothak bergelombang plastik digawe saka bahan mentahan plastik kayata PP lan nambah pangisi lan aditif sing cocog kanthi nggawe kalender menyang papan bergelombang plastik, banjur kanthi welding panas, percetakan lan prosedur liyane lan digawe saka jinis bahan kemasan. Digunakake kanggo kemasan artikel, kayata kemasan njaba obat tetanèn


Detail Produk

Tag produk

Apa kothak plastik corrugated?

Kothak bergelombang plastik digawe saka bahan mentahan plastik kayata PP lan nambah pangisi lan aditif sing cocog kanthi nggawe kalender menyang papan bergelombang plastik, banjur kanthi welding panas, percetakan lan prosedur liyane lan digawe saka jinis bahan kemasan. Digunakake kanggo kemasan artikel, kayata kemasan njaba obat tetanèn

Kaluwihan

1.Ora kena banyu.
2. Strong lan luwih awet tinimbang papan serat corrugated.
3. Banget entheng.
4. Ora bakal teyeng, rot, mildew utawa corrode kaya logam utawa kayu.
5. Bisa dicithak kanthi gampang lan cetha.
6. Tear, tusukan lan impact-tahan.
7. Bisa ngetung, creased, stapled, dipaku, dijahit, dilipat & dibor
8. Bisa digawe kanggo die-cut.
9.Bisa sonic utawa panas gandheng.
10. Nolak sawetara saka sudhut bahan kimia, grease lan rereget.

produk

PP correx corflute kothak lipat

warna

Kothak kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

Ukuran bisa disesuaikan

kekandelan

3mm lan 4mm paling sarujuk, Uga bisa dadi kekandelan liyane

Fitur

Bobot entheng, Anti banyu, Ramah Lingkungan, Bisa Daur Ulang, Ora Beracun

Aplikasi

Packing

wektu pangiriman

10-15 dina sawise simpenan

MOQ

100 bêsik

Aplikasi

Kemasan botol, kothak transfer, kothak layang, rak pajangan, partisi, kothak hadiah, kemasan panganan, kothak turnover, tong sampah, woh-wohan lan sayuran, lsp.
Proteksi lantai, keset lapisan, pratandha plataran

kothak kembang gelombang PP kothak lempitan plastik

1. A Dvertising: pratandha Yard, grafis, pratandha dalan, stands tampilan lan tampilan titik-saka-sale.
2. Kemasan: Nggawe kothak, koper, palet, tong sampah lan wadhah liyane.
3. Konstruksi: Reusable lantai / pangayoman counter utawa panel badai.
4. Liyane: Proteksi batang wit enom.

PP CORREX CORFLUTE FOLDABLE BOX
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box1
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
PP CORREX CORFLUTE FOLDABLE BOX
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
PP CORREX CORFLUTE FOLDABLE BOX
PP CORREX CORFLUTE FOLDABLE BOX

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita