Proteksi konstruksi lantai lembaran PP kothong

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Apa lembaran perlindungan lantai pp?

Corrugated Plastic Floor Protection PP Waterproof Corflute Sheet, dikenal minangka Corflute, Coroplast, Correx, Danpla, Corriboard, Corriflute, minangka lembaran plastik tembok kembar. Diprodhuksi saka polipropilena utawa poliethelin co-polimer kanthi impact dhuwur, Lembaran Plastik Bergelombang cocok kanggo sablon, percetakan digital, kemasan, perlindungan lantai, becik kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan. Ukuran utama: 4'x8', 18"x24", 2440x1220mm, 2400x1200mm, 1830x1220 utawa adat.

Kaluwihan

Papan kothong plastik entheng lan awet. Amarga iku plastik, dadi kurang consumables, biaya kurang, bobot entheng, gampang kanggo njupuk.

produk

 pangayoman construction lantai sheet kothong PP

warna

 Lembar kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

Ukuran bisa disesuaikan

kekandelan

 3mm lan 4mm paling sarujuk, Uga bisa dadi kekandelan liyane

Fitur

 Bobot entheng, Anti banyu, Ramah Lingkungan, Bisa Daur Ulang, Ora Beracun

Aplikasi

Proteksi konstruksi

wektu pangiriman

 10-15 dina sawise simpenan

MOQ

 1000 bêsik

Layanan Kita

Kita minangka produsen layanan lengkap lan nindakake kabeh tahapan fabrikasi ing peralatan kita dhewe.

Iki ngidini kita ngontrol saben aspek proses manufaktur kanggo mesthekake yen kita nyukupi kabeh syarat sing tepat. Sinau luwih lengkap babagan akreditasi industri kita.

1.Extrusion saka corrugated polypropylene sheet

2.Edge lan sudhut sealing saka corrugated PP sheet

3. Ultrasonik welding

4. Krupuk

5. Lempitan, gluing

6. Die-nglereni & slitting produk sheet plastik

7. Printing :Screen printing nganti 6 werna

8. Printing layar

APLIKASI CORFLUTE CORREX SHEET

1.Packaging: Karton master, pengemasan kanggo woh-wohan, sayuran, botol, lan barang pecah liyane, kothak hadiah, kothak turnover, tong sampah lan liya-liyane.
2.Lapisan pad kanggo transfer gendul.
3. Papan iklan: Bisa digunakake minangka papan pariwara, pratandha pekarangan, pratandha dalan lan papan peringatan, pratandha njero ruangan lan ruangan lsp.
4. Konstruksi & Proteksi: Partisi, papan perlindungan tembok, papan langit-langit, proteksi lantai sing bisa digunakake maneh. Hiasan njero ruangan lan ruangan, lan penjaga tanduran.
5. Backplates lan piring dhukungan kanggo macem-macem spesifikasi kulkas, mesin pembeku lan mesin cuci.

factory0
factory3
factory1
factory2
Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box0
2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita