PP plastik corflute lapisan pad

Katrangan singkat:

Bantalan lapisan uga menehi jeneng pembagi lapisan lan lembaran sing kapisah.


Detail Produk

Tag produk

Range panggunaan produk

PP corrugated edge sealing kaca botol lapisan tikar
Tikar lapisan botol kaca sing bisa didaur ulang
Pad lapisan Coroplast plastik alur
Waterproof lan awet corrugated PP wedang pad
Bantal lapisan botol plastik pp tahan sobek 1200x1000mm
Mat corrugated botol PP sing awet lan tahan lama
Separator Botol PP Green Waterproof Daur Ulang
Lapisan botol PP anticorrosive lan tahan lama
Nampan plastik botol anti tabrakan sing bisa didaur ulang
Septa botol PP anti banyu kuwat
Partisi botol papan plastik kothong kanthi alur
Bantal lapisan anti banyu lan awet kanggo botol lan kaleng
Tikar plastik Coroplast sing bisa dicuci anti-statis
Ujung UV stabil kanthi lembaran plastik bergelombang
Lembar palet pad lapisan plastik sing ramah lingkungan
PP lapisan pad, partisi plastik, partisi
1200x1000mm corrugated plastik lapisan bantal pemisah botol
3mm 1200x1000mm PP plastik divider corrugated kanggo botol kaca
3mm 3.5mm 1200x1000mm PP bantalan lapisan plastik corrugated
PP bantalan lapisan corrugated karo sudhut dibunderaké pinggiran sealing

Apa PP corflute lapisan pad?

Bantalan lapisan uga menehi jeneng pembagi lapisan lan lembaran sing kapisah.
Digunakake ing njero kasus kanggo mbagi lapisan produk sing ditumpuk kayata kaleng, botol lan kemasan kaku liyane. Lapisan pad nyetabilake produk lan nyebar bobot kanthi merata kanggo mesthekake yen tetep bebas saka karusakan nalika transit. Pad lapisan ndhuwur uga menehi proteksi produk tambahan nalika kasus dibukak.

Kaluwihan

Bantalan lapisan kasedhiya ing macem-macem karton bergelombang lan dirancang kanggo nyedhiyakake kekuatan sing dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan fisik rantai pasokan sampeyan.

produk

Lapisan PP

warna

Lembar kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

Ukuran bisa disesuaikan

kekandelan

3mm lan 4mm paling disenengi, Uga bisa dadi kekandelan liyane kaya 2mm 5mm 6mm lan nganti 12mm

Fitur

Bobot entheng, Waterproof, Eco-Friendly, Recyclable, Non-Toxic.tahan

Aplikasi

Pembagi

wektu pangiriman

 10-15 dina sawise simpenan

MOQ

 100 bêsik
3
2
1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita