Lembar corrugated plastik PP (uga dikenal minangka lembaran corflute lan lembaran coroplast)

Katrangan singkat:

Polypropylene twinwall sheet, uga dikenal minangka polypropylene fluted, Coroplast, utawa mung plastik corrugated, minangka bahan ekonomi sing entheng lan awet. Ing wangun twinwall, sheets umume digunakake kanggo signage njero ruangan lan ruangan, uga pameran dagang lan tampilan eceran. Polypropylene twinwall uga nggawe pilihan sing ekonomis lan entheng kanggo kontraktor bangunan sing digunakake kanggo template countertop, cetakan beton, lan tutup lantai sementara. Polypropylene fluted uga dadi pilihan populer ing kemasan minangka alternatif sing luwih awet, tahan banyu, lan bisa digunakake maneh utawa bisa didaur ulang kanggo kemasan adhedhasar kertas.


Detail Produk

Tag produk

Apa plastik PP corrugated sheet

Hengsheng Plastic Co., Ltd bisa nyedhiyakake polypropylene twinwall sing tepat kanggo aplikasi sampeyan, ing macem-macem opsi opaque lan translucent, uga gelar sing diobati korona kanggo dicithak.

Hengsheng Plastic Co., Ltd minangka produsen terkemuka ing industri. Penawaran kita kalebu macem-macem warna sheet, ketebalan lan ukuran sing bisa dipilih. Kajaba iku, kita bisa nulungi sampeyan kanthi ukuran potong lan layanan rute kanggo mesthekake yen sampeyan nampa plastik corrugated sing siap digunakake ing aplikasi sampeyan.

Yen sampeyan butuh layanan tambah nilai, goleki ora luwih saka Hengsheng Plastic Co.,Ltd. Kita nawakake macem-macem opsi konversi lan fabrikasi ing fasilitas lokal lan ing pusat sing ana ing pusat sing nduweni kemampuan seni sing canggih, dilayani dening tim sing berpengalaman sing kepengin nyedhiyakake layanan pelanggan lan penak sing paling apik ing kelas.

Tim Hengsheng Plastic Co., Ltd siap mbantu sampeyan nyukupi kabutuhan polypropylene twinwall. Utawa, ayo nulungi sampeyan milih saka akeh bahan industri liyane ing inventarisasi plastik lan produk sing gegandhengan - Hubungi fasilitas Hengsheng Plastic Co., Ltd dina iki kanggo informasi luwih lengkap!

PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)01
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)02
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)03
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)07

Kaluwihan

Papan kothong PP minangka jinis anyar kanggo bahan kemasan sing ramah lingkungan, lembaran plastik bergelombang ora ngasilake bledug sajrone panggunaan, duwe umur siklus sing luwih saka 5-10 kaping dibandhingake karo karton bergelombang, bakal ngganti karton ing cedhak. masa depan utamane babagan panggunaan kemasan. Kajaba iku, ing sheet corrugated karo kauntungan saka entheng, kateguhan apik, ukuran fleksibel lan biaya murah.

produk

 Lembaran corrugated plastik PP (uga dikenal minangka lembaran corflute lan lembaran coroplast)

warna

 Lembar kasebut bisa dadi warna apa wae sing dikarepake pelanggan

Ukuran

 4 * 8 kaki lan 18 * 24 inci minangka ukuran sing paling populer, ukuran liyane bisa disesuaikan

kekandelan

 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm paling apik, 6-12 mm uga bisa diwenehake

GSM

200-3000G/M2

Fitur

Awet, Waterproof, Eco-Friendly, Recyclable

Aplikasi

Packing / pangayoman / turnover / iklan

wektu pangiriman

 10-15 dina sawise simpenan

MOQ

 Kanggo ukuran biasanipun: 100 bêsik; ukuran ngatur: 200 bêsik
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)04
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)05
PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)06

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita