PP Plastik (kothong) lembaran corrugated

  •  PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)

     Lembar corrugated plastik PP (uga dikenal minangka lembaran corflute lan lembaran coroplast)

    Polypropylene twinwall sheet, uga dikenal minangka polypropylene fluted, Coroplast, utawa mung plastik corrugated, minangka bahan ekonomi sing entheng lan awet. Ing wangun twinwall, sheets umume digunakake kanggo signage njero ruangan lan ruangan, uga pameran dagang lan tampilan eceran. Polypropylene twinwall uga nggawe pilihan sing ekonomis lan entheng kanggo kontraktor bangunan sing digunakake kanggo template countertop, cetakan beton, lan tutup lantai sementara. Polypropylene fluted uga dadi pilihan populer ing kemasan minangka alternatif sing luwih awet, tahan banyu, lan bisa digunakake maneh utawa bisa didaur ulang kanggo kemasan adhedhasar kertas.