Produk

  •  PP plastic corrugated sheet(also known as corflute sheet and coroplast sheet)

     Lembar corrugated plastik PP (uga dikenal minangka lembaran corflute lan lembaran coroplast)

    Polypropylene twinwall sheet, uga dikenal minangka polypropylene fluted, Coroplast, utawa mung plastik corrugated, minangka bahan ekonomi sing entheng lan awet. Ing wangun twinwall, sheets umume digunakake kanggo signage njero ruangan lan ruangan, uga pameran dagang lan tampilan eceran. Polypropylene twinwall uga nggawe pilihan sing ekonomis lan entheng kanggo kontraktor bangunan sing digunakake kanggo template countertop, cetakan beton, lan tutup lantai sementara. Polypropylene fluted uga dadi pilihan populer ing kemasan minangka alternatif sing luwih awet, tahan banyu, lan bisa digunakake maneh utawa bisa didaur ulang kanggo kemasan adhedhasar kertas.

  •  PP corflute tree guards

     PP corflute wit njaga

    Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.

  • Corrugated Plastic Tree Guards

    Pengawal Pohon Plastik Bergelombang

    Penjaga wit minangka piranti perlindungan corflute sing nglindhungi batang wit saka angin, hama lan es. Pengawal wit plastik Aussie Lingkungan digawe saka corflute entheng, yaiku plastik kanthi struktur bergelombang sing menehi kekuatan tambahan. Corflute minangka bahan anti banyu sing awet banget lan dirancang kanggo nglindhungi wit sing tuwuh saka karusakan.

  • Custom outdoor happy birthday plastic lawn card yard sign with stakes and letters

    Tandha pekarangan kertu pekarangan plastik ulang tahun kanthi patok lan huruf

    Uga disebut pp plate sheet ("Fluted Polypropylene Sheet"), iku entheng (struktur kothong), non-beracun, anti banyu, shockproof, materi long-tahan sing nolak karat. Dibandhingake karo karton, Wis kaluwihan kang anti banyu lan colorfast.Sampeyan bisa adat wangun, ukuran, kekandelan, bobot, werna lan printing.

  • PP correx corflute foldable box

    PP correx corflute kothak lipat

    Kothak bergelombang plastik digawe saka bahan mentahan plastik kayata PP lan nambah pangisi lan aditif sing cocog kanthi nggawe kalender menyang papan bergelombang plastik, banjur kanthi welding panas, percetakan lan prosedur liyane lan digawe saka jinis bahan kemasan. Digunakake kanggo kemasan artikel, kayata kemasan njaba obat tetanèn

  • PP hollow sheet floor construction protection

    Proteksi konstruksi lantai lembaran PP kothong

    Apa lembaran perlindungan lantai pp? Corrugated Plastic Floor Protection PP Waterproof Corflute Sheet, dikenal minangka Corflute, Coroplast, Correx, Danpla, Corriboard, Corriflute, minangka lembaran plastik tembok kembar. Diprodhuksi saka polypropylene utawa poliethelin co-polimer impact dhuwur, Lembaran Plastik Corrugated cocok kanggo sablon, printing digital, kemasan, perlindungan lantai, becik kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan. Ukuran utama: 4′x8′, 18″x24″, 2440x1220mm, 2400x1200mm,...
  • Anti static(ESD)/Fire resistance/Anti UV/Conductive pp corrugated sheet

    Anti statis (ESD)/Fire resistance/Anti UV/Konduktif pp corrugated sheet

    Amarga industri beda duwe syarat beda kanggo nggunakake sheets corrugated plastik, produk conventional ora bisa nyukupi kabutuhan selaras pelanggan kanggo tujuan khusus. Iki bakal nyebabake panggunaan sing ora wajar lan biaya sampah. Kita nambah komponen fungsional sing disesuaikan miturut syarat pelanggan, supaya produk luwih konsisten karo kabutuhan pelanggan.

  • Customized pp corrugated fruit & vegetable foldable packing box

    Kustomisasi pp corrugated woh & sayuran kothak packing lipat

    We Pabrik sawetara lengkap Fresh Produce Packaging kanggo nggunakake ing industri woh lan sayur-sayuran, kiro-kiro saka bobot entheng njupuk totes kanggo siji cara kontaner kanggo anggur meja, asparagus.

  • PP plastic corflute layer pad

    PP plastik corflute lapisan pad

    Bantalan lapisan uga menehi jeneng pembagi lapisan lan lembaran sing kapisah.

  • Corrugated plastic recycle bin

    Recycle bin plastik corrugated

    Kinerja bantalan apik. Amarga papan corrugated nduweni struktur khusus, volume 60 ~ 70% ing struktur karton kosong, saengga nduweni kinerja panyerepan kejut sing apik, lan bisa nyegah tabrakan lan dampak saka artikel kemasan.